dilluns, 11 de maig del 2015

Dues victòries importants !!!!!

Aquest cap de setmana es van disputar partits molts interessants on participaven els nostres equips. Cal destacar d'entre tots, els corresponents a les dues categories més altes, els cadets i els infantils, i diem que cal destacar aquests dos perquè van ser dues victòries molt treballades i merescudes.
Per una part, els cadets van anar a jugar a Granollers contra el KH7-Granollers. El partit va començar molt igualat, però mica en mica i gràcies a la col·laboració de tots els jugadors, la diferència de gols es va anar ampliant fins el 26-33 final. Cal dir que només van poder assistir 7 jugadors i, per tant, van haver de disputar tot el partit.
Amb aquest victòria els cadets es col·loquen primers amb 4 punts d'avantatge sobre els segons i tenint en compte que només queden 6 punts per disputar.


Els infantils van aconseguir la victòria i això és notícia. Un equip amb molts jugadors que fa poc que juguen però que s'han sabut integrar i també un equip amb molta il·lusió que ha fet que no faltessin als entrenaments o que no baixessin els braços quan el més fàcil era rendir-se.
A un equip que ha sabut fer tot això, només se'ls pot dir una cosa:
MOLTES FELICITATS!!!!!