diumenge, 11 de maig del 2008

Propers partits i esdeveniments

S'estan preparant un nou seguit de partits dels equips del BM. Esparreguera, junt amb d'altres activitats de que us anirem informant puntualment.

En primer lloc, el pròxim dia 17, a les 11 hores, els nostres Veterans s'enfrontaran als Veterans de Sarrià en un partit que ja va ser aplaçat setmanes enrrere. Serà l'ocasió de veure els progressos d'aquest equip, després d'unes quantes setmanes sense fer cap partit.

També estem preparant el "1r Torneig de Mini-handbol Mariano Ortega", amb l'equip de l'escola i varis clubs convidats. La data escollida és el 15 de juny, i al llarg de tot el matí es podran veure partits de mini-handbol de bon nivell. A més, la jornada es completarà amb un altre partit dels Veterans, probablement contra l'OAR Gràcia de Sabadell.

El Club també serà present a la Fira d'Entitats d'Esparreguera, a la "Jornada de l'Esport" organitzada pel Patronat d'Esports, en el curs de monitor d'handbol i d'altres esdeveniments.

A més, des de demà dilluns, podreu trobar a comerços i centres esportius d'Esparreguera el primer número de la nostra revista "7 metres", on repassem l'actualitat del club, l'història de l'handbol a Esparreguera, etc etc etc...