dimarts, 12 de febrer del 2008

Gran èxit de l'handbol!

Els dies 9 i 10 de febrer seran recordats com l'inici d'un munt de coses. Però pel damunt de tot, representen la gran retrobada de l'handbol amb la gent d'Esparreguera.


En primer lloc, dissabte 9 de febrer va tenir lloc la "1a Jornada d'Handbol al Carrer", amb la participació de més de 150 nens i nenes de la vila, que van gaudir tot un matí dels jocs i les activitats que es van plantar a la Plaça del Centre. Partits, jocs de punteria, i d'altres activitats van apropar el nostre esport a tots aquells que van voler, i ens van fer passar una molt bona estona a tots plegats.

Val a dir que sense l'ajuda dels jugadors Sèniors del Club, i dels nens i nenes de l'escola, així com d'alguns socis i pares, no hauria estat tot un èxit. A tots ells, MOLTES GRÀCIES!!
Després, diumenge els nens i nenes de l'escola d'Handbol van tenir el seu primer partit, contra el C.H. Sant Esteve Sesrovires. Els nervis que tenien alguns d'ells eren justificats, ja que en poc més d'una hora es veurien els seus progressos al llarg dels últims mesos d'entrenament. I la veritat és que si que es van veure, aquests progressos!! La victòria per 10 a 6 és només una anècdota, el que realment importa és l'esforç i la il·lusió que van demostrar al llarg de tot el partit. A més, per arrodonir la festa, val a dir que tots els nostres jugadors van poder marcar algun gol aquell matí! I s'ho van passar en gran, tant al partit com en l'esmorzar conjunt que es va fer després amb el club rival (i amic).
Per últim, diumenge a les 13.30 els Veterans tenien el seu segon partit, en aquest cas contra l'UEH Calella. Les ganes dels jugadors locals i les bones actuacions de molts dels seus jugadors van fer que tot el partit s'anés per davant en el marcador. Tot i així, al final va tocar patir, i el resultat així ho demostra (el BM Esparreguera va guanyar d'un gol). Com sempre, va imperar el bon ambient i la germanor amb l'equip contrari.
Esperem poder seguir oferint molts caps de setmana com aquests al poble, i ed ben segur que amb el suport de tots ho aconseguirem!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Endavant!! Ho esteu fent molt bé, no perdeu l’ànim perquè els començaments sempre són durs.
Quan veieu que perdeu les ganes de tirar endavant recordeu a la gent que us dóna suport!
Endevantttttttttt ho aconseguireu, el handbol a Esparreguera serà el que va ser!

Marta

Anònim ha dit...

Hola soc el sergi,un jugador del nou equip d'handbol.El primer partit me'l vaig perdre perquè estava a un concert al museu maritim de Barcelona,però el segon que es el dimarts 31 de Abril.Serem equip visitant wooow.
Seguiu posant comentaris gracies.