dimecres, 17 d’octubre del 2018

Cròniques jornada 13 i 14 d'octubre

Cap de setmana amb pocs partits, només l'Aleví i els dos Cadets van jugar el dissabte. A més els dos cadets iniciaven la competició oficial.
I no van començar amb bon peu, ja que ambdós van caure derrotats en els seus enfrontaments. L'Aleví també perdre el seu partit, que en el seu cas era amistós, el darrer abans de començar la competició oficial el dissabte vinent.

Aleví mixt  7  -   C.E. Molins  9

Darrer partit de pretemporada, i 2a derrota consecutiva dels nois i noies de Joan i Carlos, aquesta, davant un equip femení potent físicament i de 2on any.
Per segona setmana consecutiva, l'excés de pèrdues de pilota ha condemnat als nostres, sumat a la defensa zonal de les Molinenques, avui els nostres s'han vist superats. Només han estat capaços de competir la 2a part, l'única que ha estat guanyada, per 2 gols de diferència.
La setmana vinent comencem la Competició oficial, amb moltes ganes de començar, visitarem als veïns de Martorell.

Handbol Sant Quirze  34  -  Cadet Femení   20

Aquest dissabte el nostre Cadet femení ha jugat el seu primer partit de competició, aquest cop enfront del Sant Quirze a domicili. Tot i la manca d'efectius de l'equip esparreguerí, es va jugar un partit força complet, on es van poder veure bons moments de joc i sobretot de molt bona actitud. Així i tot, les bones combinacions de l'atac Esparreguerí que aconseguien trencar la defensa i llençar soles, no acabaven en gol, cosa que l'equip vallesà aprofitava per realitzar ràpids contraatacs que acabaven en gol i s'escapaven ràpidament en el marcador. L'equip local amb un ràpid joc en atac i amb bones combinacions d'un equip que es veia molt sòlid i conjuntat marcaven gairebé en cada jugada arribant a la mitja part amb un avantatge de 9 gols. A la represa, el partit va perdre empenta, però així i tot el nostre Cadet femení continuava lluitant per mantenir-se fermes en el partit i mostrant bona actitud durant la major part de l'encontre. Només a les acaballes del partit un seguit d'errors producte del mateix cansament i falta d'idees, feia que l'equip local tornés a ampliar l'avantatge fins al 34-20 final.

Cadet Masculí  27  -  Handbol Banyoles  38

Derrota contundent del Cadet masculí davant l'handbol Banyoles. Primer partit de lliga el disputat al pavelló de El Castell, tot i el resultat s'ha vist un bon partit, han començat molt igualats els dos equips, on als primers minuts l'Esparreguera anava pel davant amb dos gols de diferència. Així fins al minut 20 de la primera part, on les errades en atac dels locals i la bona feina defensiva del Banyoles han estat decisives per aconseguir un parcial de 0-6 i acabar la primera part amb el resultat de 14 - 18. El segon temps, no ha sigut tan intens, un inici amb algunes errades per part dels dos equips han fet que sembles un partit de pati d'escola. Passat deu minuts, els visitants han començat a agafar distància en el marcador, la bona actuació dels seus porters i la seva primera línia han estat un escull insalvable pels nois del Carlos i l'Elsa que no han pogut aguantar el ritme. Un resultat dur pel vist a la pista, però del tot just. Bé, no és l'inici desitjat per cap equip, però segur que si els Esparreguerins segueixen així, donaran moltes alegries.